Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ

1 ay, 3 hafta önce MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2692

MERHABALAR BİŞE MERAK ETTİMDE BUNU BİLMEK İSTİYORUM MATEMATİKTE ZATEN İNSANLARA EZBER YAPTIRIYORLAR ASLINDA EZBERLE YAPMAMAK LAZIM NEDENİNİ BİLMEK LAZIM BENDE MERAK ETTİM MUTLAK DEĞER İÇERİSİNDEKİ BİR İFADE DIŞARIYA NEGATİF ÇIKMAZ DİYORUZ HOCAM AMA NEDEN NEGATİF ÇIKMAZ KURALA GÖRE ÖYLE DİYORUM SORULARDA ŞAHSEN BU ARADA BEN DE ÖĞRETMEN DEĞİLİM ÖĞRENCİYİM ÖSS ÖĞRENCİSİ SADECE MATEMATİK GEOMETRİ HOBİLERİMDEN BİRİ ALANIMDA ZATEN EŞİT AĞIRLIK SEWGİLİ HOCALARIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BEN WE DİĞER BÜTÜN ÖĞRENCİLER İÇİN NEDEN MUTLAK DEĞER İÇERİSİNDEKİ BİR İFADE DIŞARIYA NEGATİF ÇIKMAZ...

1 ay, 3 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2707

• omer_korkmaz
  • Moderator
  • Gönderiler: 109
Mutlak değer tanımı başlangıç noktasına olan uzaklık demektir. |A-B| gibi bir ifade A ile B arasındaki uzaklık demektir. Uzaklık negatif olamaz. Sebep bu kısaca.

1 ay, 3 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2709

sağolun hocam teşekkürler...

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2720

• tezcansahin
  • Moderator
  • Gönderiler: 217
Son Düzenleme: 1 ay, 2 hafta önce Düzenleyen tezcansahin.

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2727

• pars
  • Master Üye
  • Gönderiler: 349
tezcan hocam bakın parstan inciler demekle ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.bu soruyu soran arkadaşın benimle ne ilgisi var anlamıyorum.....her soru soranı yada sitede olan herşeyi benim üstüme yıkmanız hiçte hoş değil....benim sizinle bir sorunum yok...belliki sizin benimle uğraşmaktan başka bir işiniz yok.......siz hoca olmuşsunuz ama karşıdaki insana saygıyı öğrenememişsiniz....geometri saygı sevgi üzerine kuruludur.....bunu hiçbir zaman unutmayın.birde şunu söyleyeyim artık benimle uğraşmaktan vazgeçin.....işinize bakın....VE ŞUNU SÖYLEYEYİM.HOCALARIM BENİM BU SORUYU SORANLA HİÇBİR BAĞLANTIM YOK...BİRDE ŞU VAR.... BİRİLERİNİ KARALAMAK ÇOK BASİT.......BİLİP BİLMEDEN....ARTIK HAKKIMDA NE YAZIYORSANIZ YAZIN.......KARMA PUANIDA -19 YAPMIŞSINIZ......İSTERSENİZ - SONSUZ YAPINNNN PUAN ÖNEMLİ DEĞİL BU SİTEDE ÖNEMLİ OLAN ÖĞRENMEK......EĞER PUAN ÖNEMLİYSE SİZİN PUANINIZI YÜKSELTEYİMMMM....
Son Düzenleme: 1 ay, 2 hafta önce Düzenleyen pars.

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2731

• tezcansahin
  • Moderator
pars yazan:
Son Düzenleme: 1 ay, 2 hafta önce Düzenleyen tezcansahin.

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2738

• pars
  • Master Üye
size laf anlatmak boşuna ne desem inanmıyacaksınız.boşverin benim hakkında ne bildiyseniz aynen devam edin başka nicklere girdiğimi nerden iddaa ediyorsunuz.... ......bu yaptığınız bana karşı yapılmış en büyük terbiyesizliktir.birde sitede başka birinin yazdığı sorunun bana ait olduğunu iddaa ediyorsunuz..... yani bilmeden bana suç atıyorsunuz.....aslında benimle tek sorununuz var...ama bunu söylemeyeceğim....... burda öğrenci diyen arkadaş ben olabilirim tahmininde bulunmuşsunuz..........size şunu söyleyeyim....ben inşaatta işçiyim....bunu açıklamak istemezdim....bir dahaki seferde düşünmeden başkasını suçlamayın....birde cümlenizin sonunda hastasın sen acıyorum ifadesi hiç size yakışıyor mu?
Son Düzenleme: 1 ay, 2 hafta önce Düzenleyen pars.

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2739

• tezcansahin
  • Moderator
pars yazan:
size laf anlatmak boşuna ne desem inanmıyacaksınız.boşverin benim hakkında ne bildiyseniz aynen devam edin başka nicklere girdiğimi nerden iddaa ediyorsunuz.... ......bu yaptığınız bana karşı yapılmış en büyük terbiyesizliktir.birde sitede başka birinin yazdığı sorunun bana ait olduğunu iddaa ediyorsunuz..... yani bilmeden bana suç atıyorsunuz.....aslında benimle tek sorununuz var...ama bunu söylemeyeceğim....... burda öğrenci diyen arkadaş ben olabilirim tahmininde bulunmuşsunuz..........size şunu söyleyeyim....ben inşaatta işçiyim....bunu açıklamak istemezdim....bir dahaki seferde düşünmeden başkasını suçlamayın....birde cümlenizin sonunda hastasın sen acıyorum ifadesi hiç size yakışıyor mu?
ama akdeniz üniversitesinde öğrenci olduğunuzu söylemiştiniz.başka nicklerle girdiğiniz ise kanıtlanabilir bi gerçek...IP numaranız herşeyi ele veriyor zaten...ayrıca tarzınız.....seninle tek sorunum dürüst olmaman..şoven tarzların kopyacı imrenmeci hareketlerin.kendin olamıyorsun olamayacaksın.hala taryışarak benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun.bak master üyesin boş çenenden vede zırvalamandan.tekrar söylüyorum burada senden şikayetçi olan bi tek benmiyim. bi sor kendine.aslında bu siteden uzaklaşacaktım..çünkü seviyemi yeterince düşürdüm.senin gibi hastalarla müacadele adına buradayım.

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2744

• pars
  • Master Üye
dedimya size laf anlatmak çok zor.tekrar söyleyeyim benim başka bir nickim yok...ıp numaraları hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz çok kişinin ıp numaraları aynıdır....beni çok eleştirmişsiniz...birde prim meselesi yazmışsınız......tartışmayı kim başlattı bir sorun bakayım....parstan inciler diyerek beni küçümsediniz.....tartışmayı siz başlattınız......siz karşıdaki insanı çok küçümsüyorsunuz....birde eleştirileriniz ağır suçlamalarınızın hiçbir kanıtı yok......sizden başka görevli yokmu sitede onlar niçin sizin gibi eleştiriler yazmıyor....demekki onların benimle ilgili bir sorunu yok.....birde master üye demişsiniz burda makam önemli değil önemli olan öğrenmek

1 ay, 2 hafta önce Cvp:MUTLAK DEĞERLİ BİR İFADE NİÇİN NEGATİF ÇIKMAZ #2745

• tezcansahin
  • Moderator
pars yazan:
dedimya size laf anlatmak çok zor.tekrar söyleyeyim benim başka bir nickim yok...ıp numaraları hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz çok kişinin ıp numaraları aynıdır....beni çok eleştirmişsiniz...birde prim meselesi yazmışsınız......tartışmayı kim başlattı bir sorun bakayım....parstan inciler diyerek beni küçümsediniz.....tartışmayı siz başlattınız......siz karşıdaki insanı çok küçümsüyorsunuz....birde eleştirileriniz ağır suçlamalarınızın hiçbir kanıtı yok......sizden başka görevli yokmu sitede onlar niçin sizin gibi eleştiriler yazmıyor....demekki onların benimle ilgili bir sorunu yok.....birde master üye demişsiniz burda makam önemli değil önemli olan öğrenmek
hayatımda senin gibisini görmedim duymadım...yemin ederim çok ciddi hastasın.sen akdeniz üniversitesinde okuyorum dememişmiydin..şimdi inşaat işçisiyimdiyorsun.acitasyona başlamışsın...şimdi sana soruyorum hangisi yALAN..bak doktor paranı ben vereceğim..ciddi ciddi git bi görün....kanıtım yokmu..diğer arkadaşlarım bişey demiyorsa benden çok daha sakin oldukları içindir....burası senin siten değil oyuncağın hiç değil...muhtemelen yönetici arkadaşım değerli hocam erdal altın tatilde gelir gelmez seni atacaktır...hakkını doldurdurdun.kaç defa uyarıldın.bi yazarmısın....kaç tane soruyu bile bile eksik yazıp buradaki birbirinden değerli geo severleri oynattın...şu an meydan boş.admin yokortalıkta o zamana kadar cevap yazacaksın biliyorum...çünkü hastasın.....ama o zamandan sonra.........
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Yetkililer: sennior
Sayfa oluşturulma süresi: 0.47 saniye