pars yazan:
size laf anlatmak boşuna ne desem inanmıyacaksınız.boşverin benim hakkında ne bildiyseniz aynen devam edin başka nicklere girdiğimi nerden iddaa ediyorsunuz.... ......bu yaptığınız bana karşı yapılmış en büyük terbiyesizliktir.birde sitede başka birinin yazdığı sorunun bana ait olduğunu iddaa ediyorsunuz..... yani bilmeden bana suç atıyorsunuz.....aslında benimle tek sorununuz var...ama bunu söylemeyeceğim....... burda öğrenci diyen arkadaş ben olabilirim tahmininde bulunmuşsunuz..........size şunu söyleyeyim....ben inşaatta işçiyim....bunu açıklamak istemezdim....bir dahaki seferde düşünmeden başkasını suçlamayın....birde cümlenizin sonunda hastasın sen acıyorum ifadesi hiç size yakışıyor mu?
ama akdeniz üniversitesinde öğrenci olduğunuzu söylemiştiniz.başka nicklerle girdiğiniz ise kanıtlanabilir bi gerçek...IP numaranız herşeyi ele veriyor zaten...ayrıca tarzınız.....seninle tek sorunum dürüst olmaman..şoven tarzların kopyacı imrenmeci hareketlerin.kendin olamıyorsun olamayacaksın.hala taryışarak benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun.bak master üyesin boş çenenden vede zırvalamandan.tekrar söylüyorum burada senden şikayetçi olan bi tek benmiyim. bi sor kendine.aslında bu siteden uzaklaşacaktım..çünkü seviyemi yeterince düşürdüm.senin gibi hastalarla müacadele adına buradayım.